אבוקדו ופטריות הם מלכי החורף, חומרי גלם גמישים שמסוגלים לקבל על עצמם שלל טעמים ומעודדים את היצירתיות והדמיון.

אז לכבוד סוף העונה שלהם קבלו מתכון למנה פשוטה שמכבדת את הטעמים הטבעיים שלהם וגם יכולה להתאים מאוד לפיקניק שבועות שבא עלינו בברכה בסוף השבוע הקרוב.

פטריות ממולאות באבוקדו

מה צריך?

חבילה פטריות יפות למילוי
1-2 אבוקדו רך קלוף 
מיץ לימון
מלח
נבטים

פטריות ממולאות באבוקדו. צילום: ענת לשם

איך מכינים?

מנקים את הפטריות ומוציאים להן את הרגליים
מועכים את האבוקדו ומוסיפים לו את מיץ הלימון ומלח לפי הטעם
ממלאים את הפטריות בתערובת האבוקדו
מקשטים בנבטים

ענת לשם - נטורופתית, בישול צמחוני וטבעוני, בעלת קליניקת מעגל החיים - מרחב נעים ומאפשר לטיפולים ופעילויות בתחומי הגוף, הנפש, היצירה וכל מה שבינהם.