הקונספט של המקום מבוסס על המושג Dining club, המתייחס למועדונים מהמאה ה-18, בהם נאספו קבוצות של חברים לחוויה של אסקפיזם, אלכוהול ואוכל מצוין. כמו אז, גם היום מציע ה- Sheldi חוויה המשלבת בין בילוי לילי משוחרר ורווי אלכוהול וקולינריה משובחת.

צילום: אמיר מנחם

Sheldi שם דגש מיוחד על חווית האירוח במקום, המתאימה לכו-לם. החל במארחת, המלצרים המקצועיים וכלה במיקסולוגים שעל הבר. המקום יציע חווית "פתיחת שולחן" , בדגש על מנות חלוקה, כשעל הבר מנצח המיקסולוג המוביל באזור השרון אלעד חביב. חביב, הידוע כסופר-ברמן היודע לקרוא את צרכי לקוחותיו, הדריך את צוות הברמנים של המקום, והמציא קוקטיילים מיוחדים המבוססים על חומרי גלם שונים ומשונים.

צילום: אמיר מנחם

תפריט המקום כולל מנות קטנות ובינוניות, צמחוניות לצד מנות בשריות ודגים מחומרי גלם טריים ואיכותיים, שמוגשות לצד קוקטיילים מעוצבים ובמגוון עיצובים שונים ותפריט יין רחב. על החוויה הקולינרית של בר האוכל, אחראי השף ליאור קדוש (32),  שהיה השף של מסעדת סיטארה לפני חמש שנים. ליאור עובד במטבחים מגיל 15, החל את דרכו ב- בית הספר לבישול "תדמור", ומשם המשיך אל אדוארדו, וויולט של השף יוסי שטרית. במשך הזמן התפתח אל מחוזות נוספים ועבד בטורקיה וקנדה.

צילום: אמיר מנחם

עם השנים החליט להעשיר את הידע וללמוד את המטבח האסיאתי, הצרפתי והיפני ואף למד אצל אסטלה (בייק אוף) את רזי עולם הקונדיטוריה. קדוש צפוי לשלב בתפריט את המטבח המרוקאי והאותנטי מבית סבתו, ומתכוון לצאת מהמטבח, להכיר אישית את לקוחותיו ובנוסף לתפריט הקיים גם לבנות להם מנות באותו הרגע לפי בקשות מיוחדות.

האווירה בSheldi  שמחה ומחבקת עם שירות מוקפד ויחס אישי לכל אורח. הפלייליסט במקום מורכב מלהיטים קצביים וכיפים שמזיזים את הגוף ומשלימים חווית בילוי נעימה וטעימה יחד עם העיצוב של המעצב תמיר בן ציון, שעיצב את המקום בהשראה לונדונית בגווני טורקיז בשילוב פליז מוזהב ומתכת שחורה.

צילום: אמיר מנחם

אל גופי התאורה היוקרתיים שמפיקים תאורה עמומה וממוקדת מצטרפים שלטי ניאון צבעוניים ויוצרים יחד אווירה חמה וצעירה, המשרה אינטימיות על ידיי חלוקה של החלל לחללי משנה. הבר שהוא חלק מרכזי מהמקום 360° עם ישיבה גם מהחלל הפנימי וגם מרחבת החוץ ומחבר את החללים. החללים אובזרו, בכיסאות נוחים, מדרכי רגל, מתלי תיקים, שולחנות בר ודלפקים הנוחים לאכילה ו"לפתיחת שולחן". החלל עוצב בעזרת שילוב של נירוסטה, ברזל, עץ, שיש וצבעים כהים.

בשלב הראשון בר האוכל יפתח רק בשעות הערב, ובהמשך יפתח גם בשעות הצהריים בהן יוגשו תפריטי עסקיות.

מאחורי Sheldi עומדים מתן הרשנזון, איתי נחמיאס, שלדון דני שיין, עדי נופרבר, נמרוד מרקובסקי ורונן לוי החברים בקבוצת "מקומות בילוי", קבוצת חיי הלילה המובילה בשרון. בין עסקיה הנוספים של הקבוצה מלבד Sheldi –יאמה, גרגא פיטיץ', טיילר דרדן, מיקאסה גליל ים, פאבליקה לאונג׳ בר.

שלדי. רחוב המשכית 22, הרצליה.