Yama בר קולינרי באווירה ים תיכונית משוחררת הצופה לקו החוף של הרצליה, נפתח בימים אלה להרצה.

"ימה" בהרצליה. צילום: יח"צ

המקום מבית קבוצת "מקומות בילוי", קבוצת חיי הלילה המובילה בשרון, עבר בתקופה האחרונה מהפך קולינרי ועיצובי: המקום תוגבר קולינרית על ידיי השף אבולעפיה אשר משיק תפריט חדש במקום.

בנוסף לשינויים הקולינריים המקום עבר שינויים עיצוביים ושופץ מחדש. הבר שם דגש על חווית קולינריה גבוהה לצד אווירה משוחררת מהרגיל, המתאימה לבעלי נפש צעירה, ומציע נוף ים כחול עוצר נשימה ושקיעה יוצאת דופן אותה ניתן לראות בכל אחד מאזורי הישיבה במקום.

המקום מציע חוויה קולינרית ממטבחם הים תיכוני של שף ליאור קדוש ושף אבולעפיה ששם דגש על מנות מגוונות ועשירות בטעמי הים והיבשה. על הבר מנצח המיקסולוג המוביל באזור השרון אלעד חביב. חביב, הידוע כסופר-ברמן היודע לקרוא את צרכי לקוחותיו, הדריך את צוות הברמנים של המקום, המציא קוקטיילים מיוחדים ושיפר קוקטיילים אהובים המבוססים על חומרי גלם המתאימים לאווירה הקיצית בארץ.

צילום: אמיר מנחם

הקולינריה במקום מתחלקת בין ים ליבשה וביניהם, מזאטים ומנות חלוקה. האחראי על בניית התפריט הוא שף הקבוצה ליאור קדוש (32). 

בערבי שלישי בשבוע מתקיים ספיישל "yama middle east", אבולעפיה יוצא אל הפרונט ומכין את תפריט הספיישל שלו אל מול הלקוחות, בשילוב מוסיקה ים תיכונית של פעם, רקדניות בטן, דרבוקיסט והפתעות משתנות מדי שבוע.  

בשישי/שבת בצהריים מתקיימות במקום מסיבות טכנו לקהל הצעיר יותר (22+). בהן מתארחים ומנגנים אמנים מובילים בסצנת הטכנו בישראל.

מנות קייציות. צילום: אמיר מנחם